Shorts

trosor

Shorts i trosform kan ses som boxertrosor med något längre ben och går även under det lite gulliga namnet småbyxor. Modellen har kommit att bli alltmer populära under senare år, då alltfler insett att även klädda trosor kan vara sexiga. Numera kommer shortsen i många olika varianter och kan ha ett mycket sensuellt uttryck tack vare att både rumpa och höfter formas på ett snyggt sätt.

De har dessutom ett antal fördelar för bäraren. För den sportiga kvinnan och på vintern är shortsen ett oslagbart alternativ då de värmer och inte ger några skav. De är också perfekta för den person som behöver lite extra stadga för att förbättra figuren. Silhuetten blir vackrare med shorts, och det finns shorts som ger extra stöd.

Shortsen är även perfekta att ha under tighta eller riktigt vida kjolar då de hålls på plats oavsett vad bäraren hittar på. Det gör således inget om de framträder, då rumpan är klädd i vackert tyg eller spets. Det skadar inte heller att shorts ger en såpass klädd känsla att det går att springa omkring i dem i huset, och synas utan att någon oväntad gäst tar särskilt illa upp.