Strumpbyxor med mönster

strumpor-strumpbyxor

Det är detaljerna som gör det. Strumpbyxor med mönster kan göra en i övrigt ganska alldaglig utstyrsel till en fest. De flesta strumpbyxor med mönster har ett lågt antal denier, vilket gör dem skira och vackra, som en hud utanpå huden.
Det klassiska mönstret är strumpbyxor med söm. Sömmen var förr resultatet av att strumpbyxorna syddes ihop. Numera är sömmen enbart dekorativ och ger benen en mer definierad och feminin look. Ett annat populärt mönster är nätmönstret, som förknippas med hög sensualitet.

Nätmönstret är ett av de mest populära, tätt följt av strumpbyxor med svarta eller glittriga ankelmönster. Ankelmönster som påminner om tatueringar ger en tuff men ändå mycket feminin look. Ofta är mönstret svart. Vissa mönster är skapta med glittriga paljetter för att få en extra färgglans. För den lite mer vågade finns mönster som går igenom hela strumpbyxan. Varför inte välja ett kaxigt leopardmönster, rutiga stay-ups, eller ett härligt flätmönster? Det gör att strumpbyxorna blir som plagg i sig.