Strumpor & strumpbyxor

Strumpor & strumpbyxor

Strumpor och strumpbyxor är några av de få underplagg som faktiskt syns och kan ses som en praktisk och viktig accessoar till klädseln. Det finns strumpor och strumpbyxor för alla tillfällen i ett ständigt ökande utbud och strumpvalet är en viktig del av en outfit.

Strumpor och strumpbyxor bärs både för värmens och för utseendet skull. Strumpbyxor är praktiska under kjolar och klänningar och ger benen en vacker silhuett. Stockings och stay-ups har samma effekt, men är även snygga utan kjol, särskilt om de används med strumpeband och höfthållare. Tjocka strumpbyxor och leggings är populära alternativ för kallare dagar och som varianter av byxor i matchningen av klänningar och kjolar till vardags. Det blir välklätt men ändå feminint.

Korta och långa strumpor kan bäras för sig eller tillsammans med strumpbyxor och stockings. De värmer gott samtidigt som de smyckar benen och piffar upp skorna. Detsamma gäller de återigen så coola benvärmarna. Så ta en extra titt på vårt stora utbud av strumpor och se vad du kan göra för dina ben!