Kostymer

Drömmar kan bli sanna och det finns nog inte någon som är för vuxen för att leka lite rollspel. Fester med maskeradtema blir allt vanligare, då de uppskattas så mycket, och i privatlivet är det många som festar till vardagen med rollspel och lek. Såväl kläder som underkläder kan vara så mycket mer än till för att täcka en kropp. De kan också roa, förställa och inte minst förföra.

Maskeradkläder förställer och besannar drömmar, både på maskerader och i sängkammaren. Du kan bli vad du vill med rätt kläder: stans sexigaste julbrud, sjuksköterska, eller kanske pilot, polis, häxa eller varför inte en klassiskt sexig bunny eller servitris? Med rätt kostym är rollen given. Kostymerna är mycket trovärdigt designade med twist.

Under rubriken maskeradkläder hittar du de kläder du kan använda till halloween eller det där maskeradpartyt du drömt om att ställa till med. Sexiga kostymer är kostymer mer för tu man hand, eller kanske för showen? Än sexigare plagg gömmer sig under fliken maskeradunderkläder. Där finns plagg som besannar dina och partners drömmar.